Ivana Generalića 3, HR-48000 Koprivnica

Punopravnim članstvom u Europskoj uniji, Hrvatska je stekla pravo raspolaganja sredstvima iz proračuna Unije. Republika Hrvatska, jedinice regionalne uprave i jedinice lokalne samouprave imaju mogućnost sudjelovati u povlačenju sredstava iz proračuna EU za realizaciju projekata i inicijativa koje su u skladu sa osnovnima ciljevima EU, postavljenim programskim ciljevima RH te u skladu sa nacionalnim, regionalnim i lokalnim strateškim dokumentima. Veliki dio dostupnih sredstava namijenjen je za ostvarenje mjera i ciljeva kroz realizaciju projekata na lokalnoj razini, kroz projekte prijavitelja iz javnog ili privatnog sektora.

Kako Vas dostupna bespovratna sredstva iz fondova i programa EU ne bi zaobišla, kontaktirajte nas i dogovorite podršku stručnog tima naše tvrtke. Za vas provodimo postupak izrade i prijave projektne dokumentacije te provođenje projekata, osim onih vezanih za ekološku poljoprivrednu proizvodnju, provodimo istraživanja mogućnosti financiranja iz EU fondova, osmišljavamo projekte, pronalazimo partnere, razmatramo i druge potencijalne izvore financiranja, pripremamo dokumentaciju, apliciramo te provodimo odobrene projekte.

NapomenaKao kontrolno tijelo za ekološku poljoprivrednu proizvodnju, nismo u mogućnosti sudjelovati u izradi i provedbi projekata i zahtjeva za zajmove subjekta u sustavu ekološke poljoprivredne proizvodnje ili izradi i provedbi projekta i zahtjeva za zajam kojima se financira pokretanje ekološke poljoprivredne proizvodnje.