Ivana Generalića 3, HR-48000 Koprivnica

Izrada projektne dokumentacije za fondove i programe EU, složen je proces koji započinje pronalaskom najboljeg rješenja za financiranje projekta bespovratnim sredstvima. Izrada projekata započinje inicijalnim sastankom, na kojemu klijent iznosi svoje ideje za projekt. Bilo da klijent dođe s jasno razrađenom idejom, želeći aplicirati na konkretan natječaj ili da ima tek početnu ideju i nije upoznat s mogućnostima financiranja, naš tim će provesti potrebnu analizu poslovanja klijenta i njegove projektne ideje te analizu raspoloživih natječaja, a nakon čega će uslijediti preporuka i odabir odgovarajućeg natječaja za bespovratna sredstva iz fondova i programa EU, razmjena podataka i dokumenata koji su, prema zahtjevima natječaja, potrebni da bi se izradio projektni prijedlog i poslovni plan. Po završetku izrade projektne dokumentacije prema zahtjevima natječaja, ista se dostavlja tijelu nadležnom za provedbu natječaja.

Ukoliko želite ugovoriti inicijalni sastanak, ako imate pitanja i nedoumice ili trebate ideje i savjete, slobodno nas kontaktirajte i uvjerite se u stručnost našeg tima.

Napomena: Kao kontrolno tijelo za ekološku poljoprivrednu proizvodnju, nismo u mogućnosti sudjelovati u izradi projekata za subjekte u sustavu ekološke poljoprivredne proizvodnje ili projekte kojima se financira pokretanje ekološke poljoprivredne proizvodnje.