Poštovani klijenti, partneri i prijatelji,

Vezano na trajanje epidemije COVID-19, obavještavamo vas da se postupci stručne kontrole za proizvođače u ekološkoj poljoprivrednoj proizvodnji provode normalno i u punom opsegu, uz pridržavanja preporuka nadležnih tijela, tj. održavanje socijalne distance te korištenje maske za lice ili medicinske maske u zatvorenim prostorijama.

Pratimo na dnevnoj bazi preporuke i opće mjere Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva poljoprivrede RH.

Maksimalno u poslovanju koristimo telefonsku komunikaciju, video-konferencije te internet kao zamjenu za fizičke sastanke.

Kada su sastanci neophodni i neodgodivi, organizirami ih u većim prostorijama kako bi omogućili dovoljnu udaljenost (najmanje 1,5 m) između pojedinih osoba. Na ulasku u službene prostorije tvrtke BIOTER d.o.o. nalazi se dozator sa dezinfekcijskim sredstvom, a dezinfekcija ruku je obvezna prilikom ulaska. Tokom sastanka potrebno je koristiti zaštitne maske za lice, osim kod ranije navedenih izuzetaka.

Ukoliko nenajavljeno dolazite u prostorije tvrtke BIOTER d.o.o., kod ulaska u iste, obavezno je korištenje dezinfekcijskog sredstva, dostupnog na vidljivom mjestu. Obavezno je korištenje maski za lice i medicinskih maski, kako je i preporučeno prema uputi HZJZ-a.

U slučaju izrečene mjera samoizolacije nije dopušten ulazak u službene prostorije tvrtke BIOTER d.o.o., a u svrhu dodatne zaštite zdravlja naših zaposlenika, ukoliko imate povišenu tjelesnu temperaturu, također vas molimo da odgodite dolazak u naše prostorije.

Za sva pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem elektroničke pošte: [email protected] (BIOTER KONTROLA) i [email protected] (BIOTER PROJEKTI), a komunicirati možemo i telefonskim putem, na kontakt broj: 048/550-402.

Ova se obavijest i uputa odnose na postupanje do promjene okolonosti koje su u njoj obuhvaćene.

Zahvaljujemo na razumijevanju. Ostanite zdravi i čuvajte se.